ISO 16128-2:2017
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ سبتمبر ٢٠١٧
Cosmetics — Guidelines on technical definitions and criteria for natural and organic cosmetic ingredients — Part 2: Criteria for ingredients and products
ملفات الوثيقة ISO 16128-2:2017
الإنجليزية
13 صفحات
الإصدار الحالي
43.82 OMR
مجال الوثيقة ISO 16128-2:2017
ISO 16128-2:2017 describes approaches to calculate natural, natural origin, organic and organic origin indexes that apply to the ingredient categories defined in ISO 16128‑1. This document also offers a framework to determine the natural, natural origin, organic and organic origin content of products based on the ingredient characterization.
Neither ISO 16128‑1 nor this document addresses product communication (e.g. claims and labelling), human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade), characteristics of packaging materials or regulatory requirements applicable for cosmetics.
ISO 16128-2:2017 builds on and enhances ISO 16128‑1. It is intended to be used in conjunction with ISO 16128‑1.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
GSO 8:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية


GSO 11212:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

