البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 287 نتيجة Found 287 Standards
ISO/TS 15213-3:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. — Part 3: Detection of Clostridium perfringens
ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique — Amendment 1: Clarification of scope
ISO 20976-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products — Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters
ISO 23418:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria — General requirements and guidance
ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique — Amendment 1: Clarification of scope
GSO ISO 18465:2021
ISO 18465:2017 
مواصفة قياسية خليجية
علم الأحياء المجهرية للسلسلة الغذائية -- التعيين الكمي للسم المقيئ (الناتج عن العصوية الشمعية (باسيلس سيريس)) باستخدام الاستشراب السائل المقرون بمقياس الكتلة الطيفي الترادفي
GSO ISO 10273:2021
ISO 10273:2017 
مواصفة قياسية خليجية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية - الطريقة الأفقية للكشف عن بكتيريا يارسينا إنتيروكوليتيكا الممرضة
GSO ISO/TS 15216-2:2021
ISO/TS 15216-2:2013 
مواصفة قياسية خليجية
نظام التغذية الافقية لعلم الأحياء الدقيقة الخاص بالغذاء والحيوان باستخدام (REAL-TIME RT-PCR) للكشف عن فيروس التهاب الكبد A والنوروفيروس في الغذاء: الجزء الثاني-نظام الكشف النوعي
GSO CAC/RCP 70:2021
CAC/RCP 70:2011 
مواصفة قياسية خليجية
قواعد الممارسة لمنع وتقليل تلوث الإيثيل الكارباميت في نواتج تقطير الفواكه ذات النواه الحجرية
ISO 21187:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Milk — Quantitative determination of microbiological quality — Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results
GSO ISO 21528-1:2021
ISO 21528-1:2017 
مواصفة قياسية خليجية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- الطّريقة الأفقيّة لكشف وعد البكتريا المعوية -- الجزء 1: الكشف عن البكتريا المعوية
GSO ISO/TS 17728:2021
ISO/TS 17728:2015 
مواصفة قياسية خليجية
ميكروبيولوجي للسلسلة الغذائية - تقنيات أخذ العينات للتحليل الميكروبيولوجي لعينات الأغذية والأعلاف