البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(274)
(12)
(1)
(103)
(103)
(80)
(1)
(0)
(0)
(182)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO/TS 15213-3:2024
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. — Part 3: Detection of Clostridium perfringens

ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique — Amendment 1: Clarification of scope

ISO 20976-2:2022
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products — Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters

ISO 23418:2022
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria — General requirements and guidance

ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique — Amendment 1: Clarification of scope

GSO ISO 18465:2021
ISO 18465:2017
مواصفة قياسية خليجية
علم الأحياء المجهرية للسلسلة الغذائية -- التعيين الكمي للسم المقيئ (الناتج عن العصوية الشمعية (باسيلس سيريس)) باستخدام الاستشراب السائل المقرون بمقياس الكتلة الطيفي الترادفي


GSO ISO 10273:2021
ISO 10273:2017
مواصفة قياسية خليجية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية - الطريقة الأفقية للكشف عن بكتيريا يارسينا إنتيروكوليتيكا الممرضة


GSO ISO/TS 15216-2:2021
ISO/TS 15216-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
نظام التغذية الافقية لعلم الأحياء الدقيقة الخاص بالغذاء والحيوان باستخدام (REAL-TIME RT-PCR) للكشف عن فيروس التهاب الكبد A والنوروفيروس في الغذاء: الجزء الثاني-نظام الكشف النوعي


GSO CAC/RCP 70:2021
CAC/RCP 70:2011
مواصفة قياسية خليجية
قواعد الممارسة لمنع وتقليل تلوث الإيثيل الكارباميت في نواتج تقطير الفواكه ذات النواه الحجرية

ISO 21187:2021
مواصفة قياسية دولية
Milk — Quantitative determination of microbiological quality — Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results

GSO ISO 21528-1:2021
ISO 21528-1:2017
مواصفة قياسية خليجية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- الطّريقة الأفقيّة لكشف وعد البكتريا المعوية -- الجزء 1: الكشف عن البكتريا المعوية


GSO ISO/TS 17728:2021
ISO/TS 17728:2015
مواصفة قياسية خليجية
ميكروبيولوجي للسلسلة الغذائية - تقنيات أخذ العينات للتحليل الميكروبيولوجي لعينات الأغذية والأعلاف

