البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(64)
(3)
(0)
(24)
(17)
(17)
(9)
(0)
(0)
(43)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO 833:2022
لائحة فنية خليجية
جبن الموزاريلا
GSO 2287:2022
لائحة فنية خليجية
جبنة الكاممبرت
GSO 2289:2022
لائحة فنية خليجية
جبن هفارتي
GSO 2095:2022
لائحة فنية خليجية
جبـنـة بــري
GSO 1339:2022
لائحة فنية خليجية
جبن الجودا
GSO 336:2022
لائحة فنية خليجية
جبن الشيدر
GSO 845:2022
لائحة فنية خليجية
جبنة الإدام
ISO 23319:2022
مواصفة قياسية دولية
Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates — Determination of fat content — Gravimetric method
GSO 2098:2021
لائحة فنية خليجية
جبنة كوتج
GSO 2563:2021
لائحة فنية خليجية
جبنة البانير
ISO 24223:2021
مواصفة قياسية دولية
Cheese — Guidance on sample preparation for physical and chemical testing
ISO 9233-2:2018
مواصفة قياسية دولية
Cheese, cheese rind and processed cheese — Determination of natamycin content — Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese