البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(88)
(3)
(1)
(35)
(28)
(28)
(1)
(0)
(0)
(57)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 5642:2024
مواصفة قياسية دولية
Tea polyphenol extracts — Definition and basic requirements

ISO 20716:2022
مواصفة قياسية دولية
Oolong tea — Definition and basic requirements

ISO/TR 21380:2022
مواصفة قياسية دولية
Matcha tea — Definition and characteristics

ISO 6079:2021
مواصفة قياسية دولية
Instant tea in solid form — Specification

GSO ISO 19563:2021
ISO 19563:2017
مواصفة قياسية خليجية
تقدير الثيانين في الشاي والشاي الفوري في الشكل الصلب باستخدام الاستشراب السائل العالي الأداء


ISO 18447:2021
مواصفة قياسية دولية
Tea — Determination of theaflavins in black tea — Method using high performance liquid chromatography

ISO 18449:2021
مواصفة قياسية دولية
Green tea — Vocabulary

ISO 3103:2019
مواصفة قياسية دولية
Tea — Preparation of liquor for use in sensory tests

ISO 19563:2017
مواصفة قياسية دولية
Determination of theanine in tea and instant tea in solid form using high-performance liquid chromatography

GSO ISO/TR 12591:2016
ISO/TR 12591:2013
مواصفة قياسية خليجية
الشاي الأبيض - التعاريف


OS GSO ISO/TR 12591:2016
مواصفة قياسية عمانية
الشاي الأبيض - التعاريف



OS GSO ISO 6078:2015
مواصفة قياسية عمانية
الشاي الأسود – مصطلحات


