البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(19)
(1)
(0)
(7)
(6)
(4)
(3)
(0)
(0)
(13)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 34101-1:2019/Amd 1:2024
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems — Amendment 1: Climate action changes

GSO 1355:2021
لائحة فنية خليجية
زبدة الكاكاو

ISO 34101-4:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 4: Requirements for certification schemes

ISO 34101-2:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)

ISO 34101-1:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems

ISO 34101-3:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 3: Requirements for traceability

ISO 2451:2017
مواصفة قياسية دولية
Cocoa beans — Specification and quality requirements

ISO 2292:2017
مواصفة قياسية دولية
Cocoa beans — Sampling

GSO 2518:2016
لائحة فنية خليجية
كتلة الكاكاو (محلول الشوكولاتة / الكاكاو) وكسب الكاكاو

OS GSO 2518:2016
مواصفة قياسية عمانية
كتلة الكاكاو (محلول الشوكولاتة / الكاكاو) وكسب الكاكاو


GSO ISO 1114:2015
ISO 1114:1977
مواصفة قياسية خليجية
حبوب الكاكاو -- اختبار القطع


GSO 1304:2015
لائحة فنية خليجية
مساحيق الكاكاو والمخاليط الجافة من الكاكاو والسكر
