البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(67)
(0)
(0)
(26)
(22)
(18)
(1)
(0)
(0)
(38)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO ISO 3475:2022
ISO 3475:2020
مواصفة قياسية خليجية
زيت اليانسون العطري


ISO/TS 12788:2022
مواصفة قياسية دولية
Rapeseed — Determination of glucosinolate content — Spectrometric method for total glucosinolates by glucose release

GSO ISO 734:2021
ISO 734:2015
مواصفة قياسية خليجية
كُسب البذور الزيتية -- تعيين محتوى الزيت -- طريقة الاستخلاص بالهكسان (أو النفط الخفيف)


GSO 643:2021
لائحة فنية خليجية
بذور حبة البركة (الحبة السوداء) الكاملة والمطحونة

GSO ISO 22630:2021
ISO 22630:2015
مواصفة قياسية خليجية
كُسب البذور الزيتية -- تقدير محتوى الزيت -- طريقة الاستخلاص السريعة


ISO 771:2021
مواصفة قياسية دولية
Oilseed meals — Determination of moisture and volatile matter content

GSO ISO 9167:2021
ISO 9167:2019
مواصفة قياسية خليجية
بذور اللفت ووجبات بذور اللفت – تعيين محتوي اﻟﺟﻠوﻛوزﻳﻧوﻻتات - طريقة التحليل الكروماتوجرافي السائل عالي الأداء


ISO 665:2020
مواصفة قياسية دولية
Oilseeds — Determination of moisture and volatile matter content

ISO 3475:2020
مواصفة قياسية دولية
Essential oil of aniseed (Pimpinella anisum L.)

ISO 9167:2019
مواصفة قياسية دولية
Rapeseed and rapeseed meals — Determination of glucosinolates content — Method using high-performance liquid chromatography

ISO 17059:2019
مواصفة قياسية دولية
Oilseeds — Extraction of oil and preparation of methyl esters of triglyceride fatty acids for analysis by gas chromatography (rapid method)

ISO 5506:2018
مواصفة قياسية دولية
Soya bean products — Determination of urease activity
