البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 67 نتيجة Found 67 Standards
GSO ISO 3475:2022
ISO 3475:2020 
مواصفة قياسية خليجية
زيت اليانسون العطري
ISO/TS 12788:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Rapeseed — Determination of glucosinolate content — Spectrometric method for total glucosinolates by glucose release
GSO ISO 734:2021
ISO 734:2015 
مواصفة قياسية خليجية
كُسب البذور الزيتية -- تعيين محتوى الزيت -- طريقة الاستخلاص بالهكسان (أو النفط الخفيف)
GSO 643:2021
 
لائحة فنية خليجية
بذور حبة البركة (الحبة السوداء) الكاملة والمطحونة
GSO ISO 22630:2021
ISO 22630:2015 
مواصفة قياسية خليجية
كُسب البذور الزيتية -- تقدير محتوى الزيت -- طريقة الاستخلاص السريعة
ISO 771:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Oilseed meals — Determination of moisture and volatile matter content
GSO ISO 9167:2021
ISO 9167:2019 
مواصفة قياسية خليجية
بذور اللفت ووجبات بذور اللفت – تعيين محتوي اﻟﺟﻠوﻛوزﻳﻧوﻻتات - طريقة التحليل الكروماتوجرافي السائل عالي الأداء
ISO 665:2020
 
مواصفة قياسية دولية
Oilseeds — Determination of moisture and volatile matter content
ISO 3475:2020
 
مواصفة قياسية دولية
Essential oil of aniseed (Pimpinella anisum L.)
ISO 9167:2019
 
مواصفة قياسية دولية
Rapeseed and rapeseed meals — Determination of glucosinolates content — Method using high-performance liquid chromatography
ISO 17059:2019
 
مواصفة قياسية دولية
Oilseeds — Extraction of oil and preparation of methyl esters of triglyceride fatty acids for analysis by gas chromatography (rapid method)
ISO 5506:2018
 
مواصفة قياسية دولية
Soya bean products — Determination of urease activity