البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(95)
(7)
(2)
(43)
(33)
(28)
(0)
(0)
(0)
(57)
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO ISO 11036:2022
ISO 11036:2020
مواصفة قياسية خليجية
التحليل الحسي - المنهجية - ملف تعريف الملمس


GSO ISO 20613:2021
ISO 20613:2019
مواصفة قياسية خليجية
التحليل الحسي - إرشادات عامة لتطبيق التحليل الحسي في مراقبة الجودة


GSO CAC/GL 31:2021
CAC/GL 31:1999
مواصفة قياسية خليجية
الخطوط التوجيهية للتقييم الحسي للأسماك والقشريات

ISO 22308-1:2021
مواصفة قياسية دولية
Cork bark selected as bottling product — Part 1: Sensory evaluation — Methodology for sensory evaluation by soaking

ISO 11132:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel

ISO 20784:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Guidance on substantiation for sensory and consumer product claims

GSO ISO 29842:2021
ISO 29842:2011
مواصفة قياسية خليجية
التحاليل الحسية -- المنهجية -- تصميمات الكتلة المتوازنة غير الكاملة


GSO ISO 16779:2021
ISO 16779:2015
مواصفة قياسية خليجية
التحاليل الحسية -- تقييم (تقدير وتحقق) عمر تخزين المواد الغذائية


ISO 4120:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Triangle test

ISO 11056:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Magnitude estimation method

ISO 11036:2020
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Texture profile

ISO 11136:2014/Amd 1:2020
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area — Amendment 1
