ISO 6486-2:1999

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ ديسمبر ١٩٩٩

Ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits

ملفات الوثيقة ISO 6486-2:1999

الإنجليزية 6 صفحات
الإصدار الحالي
19.17 OMR

مجال الوثيقة ISO 6486-2:1999

This part of ISO 6486 specifies permissible limits for the release of lead and cadmium from ceramic ware, glassceramic

ware and glass dinnerware intended to be used in contact with food, but excluding porcelain enamel

articles.

This part of ISO 6486 is applicable to ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware which is intended to

be used for the preparation, cooking, serving and storage of food and beverages, excluding articles used in food

manufacturing industries or those in which food is sold.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

GSO 8:2024
 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO 11212:2024
 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية