ISO 6486-2:1999
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٦ ديسمبر ١٩٩٩
Ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits
ملفات الوثيقة ISO 6486-2:1999
الإنجليزية
6 صفحات
الإصدار الحالي
19.17 OMR
مجال الوثيقة ISO 6486-2:1999
This part of ISO 6486 specifies permissible limits for the release of lead and cadmium from ceramic ware, glassceramic
ware and glass dinnerware intended to be used in contact with food, but excluding porcelain enamel
articles.
This part of ISO 6486 is applicable to ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware which is intended to
be used for the preparation, cooking, serving and storage of food and beverages, excluding articles used in food
manufacturing industries or those in which food is sold.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
GSO 8:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية


GSO 11212:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

