ISO 12824:2016
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٤ سبتمبر ٢٠١٦
Royal jelly — Specifications
ملفات الوثيقة ISO 12824:2016
الإنجليزية
36 صفحات
الإصدار الحالي
OMR
68.93
مجال الوثيقة ISO 12824:2016
ISO 12824:2016 specifies the production and sanitary requirements for royal jelly and establishes a series of organoleptic and chemical test methods to control royal jelly quality. It also specifies the requirements of transport, storage, packaging and marking for royal jelly. This International Standard applies to the royal jelly production (collecting, preliminary processing and packaging) and trade links. This International Standard is not applicable to royal jelly products in which other foods are mixed.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
GSO 8:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO 11212:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية