ISO 34101-3:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٦ مايو ٢٠١٩

Sustainable and traceable cocoa — Part 3: Requirements for traceability

ملفات الوثيقة ISO 34101-3:2019

الإنجليزية 21 صفحات
الإصدار الحالي
58.88 OMR

مجال الوثيقة ISO 34101-3:2019

This document specifies basic requirements for the design and implementation of traceability systems within the cocoa supply chain for sustainably produced cocoa beans and cocoa products derived from sustainably produced cocoa beans that conform to ISO 34101‑2 and either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, as described in the Introduction.

This document also specifies administrative requirements for a mass balance system whereby cocoa conforming to this document can be used together with nonconforming cocoa and which provides the necessary traceability within a manufacturing process.

This document specifies requirements for traceability of sustainably produced cocoa from an organization that is sustainably producing cocoa beans to the point of exit from the manufacturer of the final retail product.

This document does not apply to a credit system.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

GSO 8:2024
 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO 11212:2024
 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية
GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020 
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية