ISO 23319:2022
								
									
									مواصفة قياسية دولية
								
								
								
									 
									الإصدار الحالي
									
								
								
									·
									اعتمدت بتاريخ
									٢٩ مارس ٢٠٢٢
								
							
							Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates — Determination of fat content — Gravimetric method
ملفات الوثيقة ISO 23319:2022
													الإنجليزية
													
														16 صفحات
													
												
												
													
														الإصدار الحالي
														
													
													
												
			                                
													43.82 OMR
												
			                                
			                                
			                            مجال الوثيقة ISO 23319:2022
This document specifies a method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products containing lactose of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids, and all types of caseins and caseinates.
The method is not applicable to fresh cheese types containing, for example, fruits, syrup or muesli. For such products, the Schmid-Bondzynski-Ratzlaff (SBR) principle is not applicable due to high concentrations of sugars. For these products, the method using the Weibull-Berntrop principle (see ISO 8262-3 | IDF 124-3) is appropriate.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        OS GSO 150-2:2013
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية عمانية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        OS GSO 150-1:2013
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية عمانية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
                                
                            
                        
                        
                        GSO 150-1:2013
   
                        
                            
                            
                                لائحة فنية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
                                
                            
                        
                        
                        اعتمدت مؤخراً
GSO 8:2024
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                العنوان بالعربية
                                
                            
                        
                        
                        GSO ASTM D2532:2024
   
                        
                            ASTM D2532:22 
                        
                        
                    
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                العنوان بالعربية
                                
                            
                        
                        
                        GSO 11212:2024
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                العنوان بالعربية
                                
                            
                        
                        
                        GSO ISO 349:2024
   
                        
                            ISO 349:2020 
                        
                        
                    
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                العنوان بالعربية